Utställare

Huvudsponsor

Oberoende experter - Affärssystem

Industrilogistik AB erbjuder tjänster inom rådgivning, upphandling och projektledning till företag som står inför ett affärsystemsbyte eller större versionslyft. Sedan 1999 har Industrilogistik medverkat i flera hundra affärssystems- och förbättringsprojekt mot tillverkande-, distribuerande-, service-, bygg- och entrprenadsföretag. Våra kunder är allt i från mindre familjeföretag till större börsbolag. Våra verksamhetskonsulter är mycket väl insatta i affärssystemsmarknaden. Industrilogistik erbjuder oberoende rådgivning dvs vi säljer ingen programvara utan erbjuder rådgivningstjänster och arbetar med alla parter på systemmarknaden.

Platinasponsorer

INVID är en proaktiv IT-partner och rådgivare som levererar mer än bara IT via fem fokusområden. Ett av dessa områden är Affärssystem och Beslutsstöd. Under mässan kommer vi att demonstrera det användarvänliga affärssystemet Pyramid Business Studio och dess effektiva integrationsmöjligheter med det mobila lagersystemet Qpick samt e-handelsplattformen Jetshop.”

Columbus – Nordens största Microsoft Dynamics 365 återförsäljare och konsultbolag  ”Help ambitious companies transform, maximize and futureproof their business digitally” Columbus tillhör Microsoft Inner Circle, T0P 3 globalt med 2.200 medarbetare. Columbus är specialister inom Manufacturing, starka inom Discreet and Process och har special lösningar för Food and Beverage, Retail & Distribution, Rental, Lease & Equipment.

Guldsponsorer

Addovation är Sveriges ledande leverantör av IFS Applications mot små och medelstora företag inom tillverkande industri. Vi erbjuder specialistkompetens inom Affärssystem för tillverkande och serviceföretag.

Jeeves: en helhetsleverantör av affärssystem

Jeeves är en helhetsleverantör av affärssystemslösningar (ERP) för medelstora företag. Jeeves ERP kan installeras lokalt eller levereras som en molntjänst. Sedan starten 1992 har företaget haft en stabil tillväxt och har nu mer än 2400 kunder. Kunderna finns främst inom tillverkning, produktion, distribution, partihandel samt i tjänsteindustrin. Vi arbetar nära våra kunder, allt ifrån produktutveckling till implementation och produktsupport. Våra duktiga verksamhets- produkt- och processexperter har lång erfarenhet av att hjälpa kunderna att bli unika på sin marknad genom ett flexibelt och kostnadseffektivt ERP-system. Jeeves ERP är en affärssystemslösning som du kan växa med!

 Infor is a global enterprise leader in business cloud software and a strategic technology partner for more than 68,000+ Enterprise and SMB companies. Enterprise software solutions that are built for the cloud, built for your industry. We cover all industries and have ERP end-to-end solutions that are brought together by artificial intelligence technology. 

År 1998 var NetSuite en pionjär inom molntjänstrevolutionen och inrättade världens första bolag dedikerat till att leverera affärsverksamhetsprogram via Internet. Idag tillhandahåller NetSuite en svit programvara för molnbaserade finansiella tjänster/resursplanering för koncerner (ERP, Enterprise Resource Planning) och handel via omnikanaler som driver affärsverksamheten hos mer än 16,000 bolag

Silversponsorer

Monitor ERP System AB är den marknadsledande leverantören av affärssystem till små och medelstora tillverkande företag i Sverige. Under de närmaste åren ser vi framför oss en fortsatt expansion, både i Sverige och övriga världen.

Direktkonsult är ett av de företag som varit Visma Business-partner allra längst i Sverige. Vi har genom åren implementerat Visma-lösningar hos mängder av såväl stora som små företag och organisationer. Sedan lanseringen av Visma.net har vi även där varit en aktiv partner med strukturerade processer kring implementation, support och vidareutveckling.

Vi väljer ut bra programvaror och tjänster, ser till att de fungerar tillsammans i kundens verksamhet och tar ansvar efter leveransen. Vi är specialister på affärssystem, beslutsstöd, digitalisering och skräddarsydda verksamhetsapplikationer. Vi vill välkomna våra kunder till en effektivare, enklare och roligare vardag genom att erbjuda ett bra IT-stöd.

Digital innovation skapar förutsättningar att med små medel bli morgondagens vinnare. Vi har utvecklat verktyg och metoder som hjälper verksamheter förändra sin kultur till att leva och andas innovation. Tillsammans med våra kunder, stora som små, löser vi utmaningar, hittar nya möjligheter och driver idéer framåt med affärssystemet som stöd.

Advectas är Nordens främsta totalleverantör inom Business Intelligence & Data Science. Vi skapar lösningar och bygger system som hjälper beslutsfattare på alla nivåer att fatta bättre beslut baserade på datadrivna insikter. Advectas består av drygt 200 specialister inom beslutsstöd i Sverige, Danmark och Norge.

Bronspartners

Ingen älskar transportadministration – Men alla älskar ett TA-system som levererar. LogTrade är TA-systemens okrönte monark. Det är en intelligent mjukvara för transportadministration, ett adaptivt system för att köpa, boka och hantera transporter från transportföretag. LogTrade såg dagens ljus för tjugo år sedan. Idag är det inbyggt i affärssystem, lagersystem och e-handelsplattformar hos fler än 3 000 kunder. Där jobbar det gärna ifred och tänker snart själv.

Qsys utvecklar det streckkodsbaserade plocksystemet Qpick och är dessutom en helhetsleverantör av IT-infrastrukturella tjänster och produkter till företag inom både industri och kontor. Qpick förenklar vardagen för både lager- och administrativ personal. Under mässan kommer vi med vår samarbetspartner INVID presentera vårt mobila och användarvänliga plockssystem integrerat med affärssystemet Pyramid. 

Jetshop levererar en e-handelsplattform i molnet som ger bästa möjliga förutsättningar för framgångsrik omnichannel retaling och cross-border commerce. Under mässan, där vi ställer ut tillsammans med INVID, berättar vi mer om hur vi spelar en aktiv roll i att utveckla affären online med Jetshop commerce och ett supersnabbt front-end.”
Omvärldsförändringar sker allt snabbare, nya kundbeteenden och teknologi skapar nya möjligheter och förändrade affärsmodeller. Den svenska SME-marknaden står inför omfattande förändringar, och en anpassning till den digitala världen är nödvändig för fortsatt konkurrenskraft, här spelar effektivare supply chain- och logistikflöden en viktig roll. Genom affärs- och processtödjande lösningar bidrar dizparc till våra kunders affärsutveckling i digitala kanaler
Logistik- och lagerbranschen måste hålla sig uppdaterade med utvecklingen, när digitalisering driver på utvecklingen i en allt snabbare takt. Dagens konsumenter förväntar sig flexibel och snabb distribution via flera kanaler. Den snabba utvecklingen har också skapat ett behov av lägre kostnader och ett effektivare nyttjande av personalen. Optiscan Group har levererat lösningar för lager och mobilitet i över 30 år. Våra lösningar täcker både ERP- och WMS-funktionalitet. Vi hjälper företag öka sin effektivitet och produktivitet genom att erbjuda lösningar för lagerlogistik.

Vi levererar moderna lösningar för smart branschanpassad lagerhantering.

Bitlog WMS har kraftfull standardfunktionalitet för att passa alla som jobbar med lager och distribution. Ett och samma moderna system kan konfigureras så det fungerar bra för olika Våra kunder är allt från E-handel och retail till offentlig verksamhet.

 

EazyStock ger små och medelstora distribuerande företag en konkurrensfördel för att kunna lyckas i en föränderlig värld. Vi kommer från en enterprise-värld som marknadsledare och vet det mesta om lagerhantering, inköpsstyrning och optimering. Vi har insett att mindre och medelstora företag har andra krav de största. Enkelhet, automatisering och smidiga integrationer är ett måste och endast en sann SaaS-lösning med webbgränssnitt är bra nog för någon som inte har tid med klumpiga, komplexa system.

Svenska Datorsystem vill skapa lönsam kundutveckling genom daglig målmedveten handling hos varje medarbetare. Varje uppdrag ska resultera i ökad relevans för våra kunder och uppmuntra till nya/fördjupade samarbeten. Vi vill erbjuda vår regionala marknads mest lönsamma och effektiva utbud av digitala tjänster och produkter. Tillsammans med er vill vi sträva mot digital affärsutveckling!

På Littlefish hjälper vi små och medelstora företag med anpassade affärssystemslösningar utefter deras behov. Vi har lång erfarenhet inom branschen för affärssystem och IT-stöd. Vi brinner för att hitta rätt lösningar för företag och deras unika behov, och har gjort det sedan 2006.

Kardex Remstar är en av världens ledande tillverkare av automatiska lager- och plocksystem.

Alla Kardex produkter har utvecklats med målsättningen att öka er produktivitet och att förbättra effektiviteten i ert arbete. Våra skräddarsydda lösningar gör det möjligt att nyttja lagerytorna optimalt.

Vi på Orango har en brinnande kärlek för att utveckla våra kunders verksamheter. Affärssystem ligger oss varmt om hjärtat, men vi kan också hjälpa till med e-handelsplattformar, integrationer och BI-lösningar. Vi jobbar med Microsofts produkter och framförallt Dynamics 365 och dess föregångare NAV och AX.

Skåneföretaget, som nu utvecklar och levererar tredje generationens integrationssystem, har utvecklat spetsapplikationer för fem olika affärsområden. Applikationerna administrerar EDI för dagligvaruhandeln, tull, transport, fordonsindustrin samt byggsektorn. Samtliga moduler inom varje affärsområde är knutet till den centrala motorn för övervakning, konvertering och kommunikation. Därigenom får varje företag eller koncern en samlad bild av samtliga transaktioner som rör sig till eller från det egna bolaget.

Schipt – Den kompletta lösningen för logistiska flöden.

TA, TMS, WMS, MPS, fraktberäkning och fakturaavstämning i ett modernt webbaserat system som är enkelt att anpassa och integrera. Online-synkronisering för systemuppdateringar och grunddata t.ex. TA-dokument.

Konstruerat i Cube Corners utvecklingsplattform DynWeb där du även kan skapa dina egna verksamhetsapplikationer.

EAB är ett familjeägt företag som ligger i Smålandsstenar. Vi arbetar inom tre produktområden: Lagerinredningar, Portar och Stålbyggnader. All konstruktion, produktion och utveckling sker i Smålandsstenar, men vi har idag hela världen som marknad.  Vårt kundlöfte ”Det håller.” säger allt om hur vi tänker och hur vi agerar här på EAB. Det är ett löfte som som vi ger våra kunder, men också till våra medarbetare, leverantörer och alla som på något sätt har en relation med oss.

SATO med huvudkontor i Tokyo, Japan, är en världsledande aktör inom Automatisk Datafångst – lösningar baserade på främst Streckkoder, RFID och NFC. Produktsortimentet är i första hand Etikett- och RFID Skrivare, Etiketter i alla former och RFID Taggar, samt Mjukvara för Design av etiketter och anslutning till Databaser, Servrar och Cloud. Skrivarna är programmerbara och de ansluts därför enkelt till alla ledande Logistik & Affärssystem samt andra mjukvaror som används inom olika verksamheter. SATO erbjuder även Visual Warehouse ett Real-Time Location System (RTLS) för att skapa optimerade plock- och orderrutiner inom lager och logistik.
Viaduct är experter på elektronisk affärskommunikation och sedan början på 90-talet har vi arbetat med EDI mot stora företag som Volvo CE, Scania, Bombardier, GE Healthcare samt underleverantörer. Med den erfarenhet vi har från detta har vi löpande utvecklat både egna verktyg och processer för att ge våra kunder möjlighet att uppnå optimala resultat vid införande av elektronisk kommunikation.

 StepUP säljer och implementerar RamBase Cloud ERP. RamBase Cloud ERP levereras som en SaaS Multi – Tenant Cloud ERP tjänst med flexibel licensmodell, kort bindningstid och hög funktionalitet. Vi riktar oss till producerande och distribuerande företag. Projekt levereras till fast pris.