Hands-On

HAND-ON PASS – Pågår parallellt på egen avdelning kl 10:00-17:00

På denna Hands-on avdelning har varje leverantör en arbetsplats/dator där deltagarna kan känna/testa på leverantörens system (med leverantörens stöd och med ett uppgjort flöde/funktion). Deltagarna får boka tid för ett hands-on pass hos leverantörerna under eventet.

Invid

Hands-on demonstration av Pyramid & Qpick

Exklusiv hands-on demonstration där vi ger dig tillfälle att se och ställa frågor till våra konsulter kring affärssystemet Pyramid. Dessutom visar vi dig hur det på ett smidigt sätt fungerar ihop med det mobila lagerhanteringssystemet Qpick.

Addovation

Inbyggd innovation med IFS

Många arbetsuppgifter genomförs utanför kontoret. IFS är designat för läsplattor och mobiler, vilket ger dig full tillgång till all din data var du än är.

  • Information nära till hands
  • Lös uppgiften oavsett var du befinner dig
  • Full kontroll i realtid.

Produktion startar alltid med en säljprocess. Så kom till Addovation och upplev  IFS senaste version av sitt affärssystem, IFS Cloud, och titta på allt som finns integrerat, out of the box. Här får du själv prova på att vara säljare och ta resan från ett lead till en kundorder. Eller om du vill prova på någon annan del av affärssystemet.

Om du är intresserad av nästa generations användarupplevelse, kom till Addovations hands-on!

Välkomna!

Exsitec

Klicka runt i systemen och ställ frågor till våra experter. De moderna digitala lösningarna som gör att du kan skapa tusentals ordrar per inköpare, revolutionera inventeringen och aldrig mer behöver röra en enda pappersfaktura. Eazystock och Bitlog är prisvärda system framtagna för sitt specifika syfte.

TietoEVRY

Effektiva lager- och logistikflöden med Dynamics 365 

Företag som påbörjat sin digitalisering skapar ofta stora effektiviseringsvinster. Dock upplever många att det interna jobbet kring företagets lager och beställning av transporter fortfarande består av en massa manuella rutiner och tidskrävande processer.

I vår hands-on presentation visar vi hur du kan förenkla, effektivisera och automatisera dina processer på ditt lager och i dina logistikflöden.

Välkommen att träffa våra experter för att få en egen visning!

Columbus

Möjlighet se och gå igenom RapidValue – Columbus uppskattade metodik med färdigkonfigurerade affärsprocesser för Dynamics 365 inklusive dokumentation och test.

Diskutera hur en Digital Transformation skulle kunna se ut för ditt företag mot Dynamics 365 baserat på Columbus tjänsteportfölj – 9 Doors to Digital Leadership.

Jeeves

Varmt välkommen till oss! Vi ser fram emot att lära oss mer om vad just era behov är. Förutom att prova Jeeves ERP på olika sätt får ni också möjligheten att se hur ny teknik kan effektivisera arbetet i vardagen

Monitor

Letar du ett affärssystem? Eller är det dags att uppgradera till MONITOR G5? Hos oss kan du testa olika funktioner i MONITOR G5 som kan hjälpa dig att effektivisera din verksamhet.