Hands-On

HAND-ON PASS – Pågår parallellt på egen avdelning kl 10:00-17:00

På denna Hands-on avdelning har varje leverantör en arbetsplats/dator där deltagarna kan känna/testa på leverantörens system (med leverantörens stöd och med ett uppgjort flöde/funktion). Deltagarna får boka tid för ett hands-on pass hos leverantörerna under eventet.

Invid

Upplev en komplett affärssystemsresa från lagd order till utleverans

Exklusiv hands on-demonstration på tu man hand där vi visar hur du lägger order i affärssystemet Pyramid, bokar inköpsorder och ger dig en inblick i hur detta hanteras på lagret med hjälp av lagerhanteringssystemet Qpick. I Qpick kommer du få följa med genom godsmottagning, lagerläggning, orderplock och slutligen fraktbokning, för att sedan återgå till Pyramid och genomföra fakturering mot kund.

Addovation

Gör kontoret mobilt med IFS Aurena

Många arbetsuppgifter genomförs utanför kontoret. IFS Aurena CRM är designat för läsplattor och mobiler vilket ger dig  full tillgång till alla din data – även när du inte är på kontoret. 

 

• Information nära till hands

• Lös uppgiften oavsett var du befinner dig

• Full kontroll i realtid.

 

Produktion startar alltid med en säljprocess.

Så kom till Addovation och upplev marknadens bästa helintegrerade CRM system ”IFS Applications 10”.

Här får du själv prova på att vara säljare och ta resan från ett Lead till en kundorder. Eller om du vill prova på någon annan del av affärssystemet.

 

Om du är intresserad av nästa generation användarupplevelse kom till Addovations hands-on!

Välkomna”

 

Exsitec

Klicka runt i systemen och ställ frågor till våra experter. De moderna digitala lösningarna som gör att du kan skapa tusentals ordrar per inköpare, revolutionera inventeringen och aldrig mer behöver röra en enda pappersfaktura. Eazystock Bitlog och Medius är prisvärda system framtagna för sitt specifika syfte.

TietoEVRY

Bygg din egen medhjälpare! Kom förbi TietoEvrys monter och boka tid för att utforska hur du kan rita en process eller bygga en robot som blir din virtuella medarbetare. Du får möjlighet att se en demo där vi bygger en robotprocess som genomför en arbetsuppgift.

Columbus

Möjlighet se och gå igenom RapidValue – Columbus uppskattade metodik med färdigkonfigurerade affärsprocesser för Dynamics 365 inklusive dokumentation och test.

Diskutera hur en Digital Transformation skulle kunna se ut för ditt företag mot Dynamics 365 baserat på Columbus tjänsteportfölj – 9 Doors to Digital Leadership.

Jeeves

Jeeves ERP stödjer dig på det sätt som du behöver. Se hur Jeeves ERPs mobila plattform hjälper dig i rörelse och hur du med Desktopklienten får överblick på all viktig information som behöver hanteras. I denna hands-on presentation går vi igenom en process kring hur man som säljare kan hantera sina order enkelt ute på fält men även på kontoret.

Levilo

Text kommer snart

Rambase

Från offert till försäljningsorder med vår Sales kalkylator