Utställare

Huvudsponsor

Oberoende experter - Affärssystem

Industrilogistik AB erbjuder tjänster inom rådgivning, upphandling och projektledning till företag som står inför ett affärsystemsbyte eller större versionslyft. Sedan 1999 har Industrilogistik medverkat i flera hundra affärssystems- och förbättringsprojekt mot tillverkande-, distribuerande-, service-, bygg- och entrprenadsföretag. Våra kunder är allt i från mindre familjeföretag till större börsbolag. Våra verksamhetskonsulter är mycket väl insatta i affärssystemsmarknaden. Industrilogistik erbjuder oberoende rådgivning dvs vi säljer ingen programvara utan erbjuder rådgivningstjänster och arbetar med alla parter på systemmarknaden.

Platinasponsorer

INVID är en proaktiv IT-partner och rådgivare som förenklar och förbättrar i alla led via fem lösningsorienterande fokusområden. Ett av dessa områden är Affärssystem och Beslutsstöd. Under mässan hands on-demonstreras det användarvänliga affärssystemet Pyramid Business Studio och dess smarta integrationsmöjligheter med det mobila lagersystemet Qpick.

Addovation är Sveriges ledande leverantör av IFS Applications mot små och medelstora företag inom tillverkande industri. Vi erbjuder specialistkompetens inom Affärssystem för tillverkande och serviceföretag.

Guldsponsorer

Vi väljer ut bra programvaror och tjänster, ser till att de fungerar tillsammans i kundens verksamhet och tar ansvar efter leveransen. Vi är specialister på affärssystem, beslutsstöd, digitalisering och skräddarsydda verksamhetsapplikationer. Vi vill välkomna våra kunder till en effektivare, enklare och roligare vardag genom att erbjuda ett bra IT-stöd.

Digital innovation skapar förutsättningar att med små medel bli morgondagens vinnare. Vi har utvecklat verktyg och metoder som hjälper verksamheter förändra sin kultur till att leva och andas innovation. Tillsammans med våra kunder, stora som små, löser vi utmaningar, hittar nya möjligheter och driver idéer framåt med affärssystemet som stöd.

Columbus – Nordens största Microsoft Dynamics 365 återförsäljare och konsultbolag  ”Help ambitious companies transform, maximize and futureproof their business digitally” Columbus tillhör Microsoft Inner Circle, T0P 3 globalt med 2.200 medarbetare.

Columbus är specialister inom Manufacturing, starka inom Discreet and Process och har special lösningar för Food and Beverage, Retail & Distribution, Rental, Lease & Equipment.

Jeeves är en helhetsleverantör av affärssystemslösningar (ERP) för medelstora företag. Jeeves ERP kan installeras lokalt eller levereras som en molntjänst. Sedan starten 1992 har företaget haft en stabil tillväxt och har nu mer än 2400 kunder. Kunderna finns främst inom tillverkning, produktion, distribution, partihandel samt i tjänsteindustrin. Vi arbetar nära våra kunder, allt ifrån produktutveckling till implementation och produktsupport. Våra duktiga verksamhets- produkt- och processexperter har lång erfarenhet av att hjälpa kunderna att bli unika på sin marknad genom ett flexibelt och kostnadseffektivt ERP-system. Jeeves ERP är en affärssystemslösning som du kan växa med!

Silversponsorer

Levilo är en auktoriserad IFS-partner och återförsäljare av IFS Applications™. Hos oss finner man seniora applikationskonsulter, utvecklare och projektledare. Vår långa erfarenhet av IFS Applications™ gör att vi kan erbjuda kvalificerade tjänster, stora som små. Vi har även mångårig erfarenhet av att arbeta såväl inom Sverige som internationellt. Att leda implementationer och globala utrullningar av nya system är något vi gör varje dag, året om.

RamBase Cloud ERP levereras som en SaaS Multi – Tenant Cloud ERP tjänst med flexibel licensmodell, kort bindningstid och hög funktionalitet. Vi riktar oss till producerande och distribuerande företag. Projekt levereras till fast pris.

År 1998 var NetSuite en pionjär inom molntjänstrevolutionen och inrättade världens första bolag dedikerat till att leverera affärsverksamhetsprogram via Internet. Idag tillhandahåller NetSuite en svit programvara för molnbaserade finansiella tjänster/resursplanering för koncerner (ERP, Enterprise Resource Planning) och handel via omnikanaler som driver affärsverksamheten hos mer än 16,000 bolag

Monitor ERP System AB är den marknadsledande leverantören av  affärssystem till små och medelstora tillverkande företag i Sverige. Under de närmaste åren ser vi framför oss en fortsatt expansion, både i Sverige och övriga världen. 

Övriga partners

Omvärldsförändringar sker allt snabbare, nya kundbeteenden och teknologi skapar nya möjligheter och förändrade affärsmodeller. Den svenska SME-marknaden står inför omfattande förändringar, och en anpassning till den digitala världen är nödvändig för fortsatt konkurrenskraft, här spelar effektivare supply chain- och logistikflöden en viktig roll. Genom affärs- och processtödjande lösningar bidrar dizparc till våra kunders affärsutveckling i digitala kanaler

Orango är er kompletta partner för affärsplattformen Dynamics 365. Vi kan dessutom leverera kringtjänster såsom e-handelsplattformar, integrationer och BI-lösningar. 2019 blev vi utsedda till årets Dynamics-partner av Microsoft.

Den kompletta lösningen för logistiska flöden; TA, TMS, WMS, MPS, fraktberäkning och fakturaavstämning. Byggt i det moderna och webbaserade systemet DynWeb som är enkelt att anpassa och integrera, och därmed är det mest flexibla systemet på marknaden med lägsta ROI. Med DynWeb kan du även skapa dina egna verksamhetsapplikationer.

Ingen älskar transportadministration – Men alla älskar ett TA-system som levererar. LogTrade är TA-systemens okrönte monark. Det är en intelligent mjukvara för transportadministration, ett adaptivt system för att köpa, boka och hantera transporter från transportföretag. LogTrade såg dagens ljus för tjugo år sedan. Idag är det inbyggt i affärssystem, lagersystem och e-handelsplattformar hos fler än 3 000 kunder. Där jobbar det gärna ifred och tänker snart själv.

Datakraft är 50 engagerade konsulter. Våra kunder finns i Gnosjöregionen.
Vi arbetar nära kunderna som deras externa IT-avdelning.
Våra fokusområden är Pyramid, Infrastruktur & Drift.