Utställare

Huvudsponsor

Oberoende experter - Affärssystem

Industrilogistik AB erbjuder tjänster inom rådgivning, upphandling och projektledning till företag som står inför ett affärsystemsbyte eller större versionslyft. Sedan 1999 har Industrilogistik medverkat i flera hundra affärssystems- och förbättringsprojekt mot tillverkande-, distribuerande-, service-, bygg- och entrprenadsföretag. Våra kunder är allt i från mindre familjeföretag till större börsbolag. Våra verksamhetskonsulter är mycket väl insatta i affärssystemsmarknaden. Industrilogistik erbjuder oberoende rådgivning dvs vi säljer ingen programvara utan erbjuder rådgivningstjänster och arbetar med alla parter på systemmarknaden.

Platina partners

INVID är en proaktiv IT-partner och rådgivare som förenklar och förbättrar. Med vår erfarenhet och kompetens får du en bekvämare vardag och lösningar som stödjer och utvecklar din affär.

Våra tjänster är indelade inom följande huvudområden:

 – Bekymmersfri IT                       
– IT- och Informationssäkerhet
– Smarta Processer                   

Smarta processer innefattar bland annat våra erbjudanden inom Affärssystem och Smart Industri, ämnen som vi kommer att fokusera på under denna mässa.

Läs gärna mer på invid.se

Framgång levererad genom industrispecifika tech-lösningar 

DXC Technology hjälper organisationer att digitalt transformera sina verksamheter. Det gör vi genom kostnadseffektiva projekt med låg risk och levererade med en snabbare time-to-market.

Vi är specialiserade på nya implementeringar / uppgraderingar till molnbaserade lösningar, drivna av
Microsoft Dynamics 365, Power Platform, Azure, samt egna industrilösningar.

Läs gärna mer på dxc.com

.

Guld partners

På Monitor utvecklar vi affärssystemet Monitor G5. Vi står även själva för försäljning, utbildning och support. G5 är ett komplett affärssystem, optimerat för tillverkning. Vi har närmare 50 års erfarenhet av tillverkande industri, och är marknadsledande i Sverige. Vår utveckling sker i nära samarbete med våra kunder. Därför är Monitor G5 både användarvänligt och kostnadseffektivt.Vi finns representerade i ett tiotal länder, och har över 5 000 kunder globalt.

.

Addovation – Din långsiktiga ERP-partner

Vi är ett nordiskt IT-tjänsteföretag som levererar affärslösningar. Om du väljer Addovation som din ERP-partner så får du tillgång till våra rådgivare, experter och utvecklare som kan hjälpa dig inom alla delar av ditt affärssystem. Du får en partner som arbetar med över 250 olika kunder världen över och har stor kunskap om din bransch och processer. Vi har 7 kontor i Norge, Sverige och Finland och är inte långt borta när du behöver oss. Vi är genuint engagerade i våra kunder och deras verksamhet och vi tror på långsiktiga partnerskap baserade på ömsesidigt förtroende, respekt och öppenhet.

Fortnox AB (publ)  är en företagsplattform med produkter och lösningar inom bland annat redovisning, fakturering, finansiering och medarbetare. Kunderna får också tillgång till andra företagstjänster och till hundratals externa system genom partnersamarbeten. Fortnox grundades 2001 och har huvudkontor i Växjö samt kontor i Malmö, Linköping och Stockholm. Aktien är noterad på Nasdaq Stockholm. För ytterligare information se www.fortnox.se

Jeeves är en helhetsleverantör av affärssystemlösningar för medelstora företag. Jeeves ERP kan installeras lokalt eller levereras som en molntjänst. Kunderna finns inom tillverkning, produktion, distribution, partihandel samt i tjänsteindustrin. Jeeves ERP är ett flexibelt och kostnadseffektivt ERP-system. Vi ingår med Garp och andra ERP-bolag runt om i Europa i Forterro.

Silver partners

Flowfactory hjälper industriföretag att effektivisera unika processer som inte finns ”out of the box” i verksamhetssystemen. Gå ifrån statiska excel ark, manuella processer och omoderna systemlösningar till en skräddarsydd och oändligt flexibel digital process som på riktigt stödjer användarnas behov. Fördelar: –Skalbarhet – Förändringar i realtid – Enkla integrationer Läs mer om hur vi kan hjälpa Er till ökad konkurrenskraft: https://www.flowfactory.com/low-code-for-manufacturing

Ett ERP i molnet – den slutgiltiga destinationen eller början på en resa?
Infors industrispecifika ERP-lösningar har uppfyllt behoven hos företag i 30+ år.
ERP för produktcentrerade företag accelererar sin övergång till molnet.
Robust implementerad genom Amazon Web Services® (AWS®), kan Ert företag snabbt växa och spendera mindre tid på infrastruktur, mer tid på att fokusera på strategiska initiat

Cadcraft är mötet mellan era digitala öar. Med utgångspunkt i CAD, BIM, PDM och PLM samt med över 35 års erfarenhet är vi experter på digitalisering. En viktig nyckeln till digitalisering ligger i integration mellan systemen, det ger förutsättningar för bättre ordning, standardisering och automatiserade flöden. Cadcrafts lösning iConnect integrerar bl.a. data från konstruktion in i bolagets affärssystem.

Meridion grundades 2005 och vi är ett oberoende konsultbolag som utvecklar och realiserar effektiva försörjningskedjor och logistikprocesser. Vi har mångårig och gedigen erfarenhet av verksamhetsutveckling och affärssystem, särskilt Infor M3, från flertalet branscher. Vår ambition har redan från starten varit att arbeta på kundens sida och verka som en länk mellan management och IT-konsulter.

Stretch ByDesign är ett affärsområde inom Stretch, med fokus på att hjälpa företag att förverkliga sin affärsidé. Detta genom molnlösningen SAP Business By Design som är skräddarsytt för företag i tillväxt och hanterar hela verksamheten; produktion, logistik, lager, projektstyrning, finansiella processer samt försäljning, CRM, HR, och ekonomi. Stabilt, säkert och skalbart! 

Brons & övriga partners

På Dizparc Värnamo har vi stor kompetens och erfarenhet av Power BI, en lösning inom beslutsstöd. Baserat på realtidsdata och med de rätta visualiseringarna skapar vi förutsättningar för ditt företag att datadrivna och evidensbaserade beslut. Vi kan ta ditt företag hela vägen – från analys till en fungerande tillämpning.

Qsys är en växande logistikpartner med kunder runt om i Norden och där kundens utmaningar är ledstjärnan. Vi utbildar i hur ni bygger upp och utformar logistiklösningar och tillsammans med vårt egenutvecklade WMS-system Qpick stödjer vi upp med allt tekniskt kring logistiken. Qpick ger er en digital plocklista i ett modernt, intuitivt och flexibelt system. Vårt erfarna team hjälper er från start till mål på resan mot ett effektivare lager.

Effektiv mjukvara för efterfrågeprognoser och lageroptimering
EazyStock är ett verktyg som hjälper er med lageroptimering och efterfrågeprognoser. Prognostisera med bättre träffsäkerhet och säkerställ att ni optimerar inköp och lagerhåller rätt artiklar. Med EazyStock är det enkelt att ha rätt produkter i lager – i rätt tid.

kontek

Kontek är specialistbolaget som kan det här med lön och personal. Vi fortsätter inkludera smart teknik i lönearbetet och erbjuder helt webbaserade lösningar för lönehanteringen oavsett vilken bransch du är verksam inom. Med Kontek väljer du som kund önskad tjänstenivå; från ett molntjänstavtal där du själv utför löneadministrationen till en komplett outsourcinglösning för hela löneprocessen. Läs gärna mer på www.kontek.se.

Affärssystemet som växer med din verksamhet.
Pyramid är ett komplett affärssystem som innehåller allt från redovisning och logistik till CRM och e-handel. Pyramid är utvecklat för att passa många olika branschers behov och önskemål. Där du tidigare kanske haft olika system för olika funktioner får du en integrerad helhet i Pyramid. Tänk framåt i tiden, inte bara vad som behövs kortsiktigt.

Cargo Beacon

CargoBeacon erbjuder kostnadseffektiv, industriell materialspårning med senaste tekniker såsom Trackers, RFID och IPS-teknik. Med vår tjänst CargoBeacon Track hjälper vi dig hålla reda på material på sajter om 10-tusentals kvadratmeter t.ex. lager, produktionslokaler och även utomhus. Lösningen har marknadens lägsta kostnad för infrastruktur. Kom förbi så berättar vi mer!

loftware nicelabel logo

Loftware is the world’s largest cloud-based Enterprise Labeling and Artwork Management provider. We help businesses of all sizes manage labeling across their operations and supply chain. Whether you have five printers or thousands, looking for cloud or on-premise, we’ve got a labeling solution that fits your business requirements.

Redan från starten 1990 var målet att skapa långsiktiga och nära samarbeten med våra kunder genom att agera som en extern IT-avdelning med service i fokus. Såväl för affärssystemet Pyramid som IT-lösningar bland annat i eget datacenter i Gnosjö men också traditionell drift. Vi hjälper kunden med helheten!

Credilfow logo 9 trans

Crediflow digitaliserar och automatiserar inkommande och utgående flöden av fakturor och elektroniks dokument.
Våra tjänster:
– EDI, Kompletta EDI flöden.
– Leverantörsfakturor, E-faktura, tolkning av fakturor samt outsourcade tjänster.
– Kundfakturor, E-faktura, printtjänst.

A2B Solutions
REFLEX-Paysage

A2B Solutions är specialister på att implementera system som optimerar logistik. För lager, butiker & fabriker.