Utställare

Huvudsponsor

Oberoende experter - Affärssystem

Industrilogistik AB erbjuder oberoende rådgivningstjänster avseende affärssystem. Vi arbetar med samtliga aktörer på ERP-marknaden. Vi hjälper våra kunder med förstudier, upphandling och projektledning när de står inför ett affärsystemsbyte eller större versionslyft. Sedan 1999 har Industrilogistik medverkat i flera hundra affärssystems- och förbättringsprojekt mot tillverkande-, distribuerande-, service-, projekt-, bygg- och entreprenads företag. Våra kunder är allt i från mindre familjeföretag till större börsbolag. Våra konsulter är mycket väl insatta i affärssystemsmarknaden. 

Läs gärna mer på Industrilogistik.se

Platina partners

CGI är ett av världens största konsultföretag inom IT- och affärsverksamhet. Vi tror på närhet till våra kunder och finns därför på ca 30 orter i Sverige. Inom affärssystem är vi partner till SAP, Microsoft, Infor M3 och även IFS. För mer information, se Affärssystem | CGI Sverige

 

Cepheo hjälper organisationer att anpassa sig och lyckas i en föränderlig värld. Vi finns i hela Norden och har flera decenniers erfarenhet av att implementera och utveckla branschspecifika lösningar baserade på Microsoft-plattformen. Vi hjälper våra kunder att använda teknik och data för att fatta mer välgrundade beslut, optimera den dagliga verksamheten och ta fram det bästa i sina medarbetare. För mer information besök cepheo.se

Läs gärna mer på cepheo.se

Guld partners

På Monitor utvecklar vi affärssystemet Monitor G5. Vi står även själva för försäljning, utbildning och support. G5 är ett komplett affärssystem, optimerat för tillverkning. Vi har närmare 50 års erfarenhet av tillverkande industri, och är marknadsledande i Sverige. Vår utveckling sker i nära samarbete med våra kunder. Därför är Monitor G5 både användarvänligt och kostnadseffektivt.Vi finns representerade i ett tiotal länder, och har över 5 000 kunder globalt.

.

BrightComOrg_BC

BrightCom är partner till Microsoft och affärssystemet Dynamics 365 Business Central. BrightCom har färdiga integrationer till de vanligaste e-handelsplattformarna, 3PL med WMS, betalningslösningar, utökad drop-ship-funktionalitet, kemikalieskatt, avtalsfakturering, varianthantering och mycket mer.

Använd gärna denna länk https://brightcom.se/dynamics-business-central/

PipeChain – en lösning i dina affärsprocesser när det gäller leverantörer och kunder. Vi hanterar även dina transport- och tullprocesser helt eller delvis integrerat med ditt affärssystem. Valet av affärssystem är svårt, men du kan vara fullkomligt övertygad om att PipeChain hanterar dessa processer lika bra oberoende av ERP-lösning. PipeChain är experter inom Supply Chain, det är vårt DNA. Kom till oss, utmana, få oss att pressa gränserna för vad vi tidigare gjort!

Använd gärna denna länk https://tyringe.com/

.

TrueCommerce är den ledande leverantören av EDI i Norden. Vi hjälper återförsäljare, grossister, tillverkare och transportföretag att uppnå mer effektiv handel med sina leverantörer och kunder.

Vi optimerar och effektiviserar utbytet av affärsdokument som beställningar, svar på beställningar, leveransaviseringar och fakturor.
Vi erbjuder också ytterligare lösningar för försörjningskedjan som stöder hela försörjningskedjan och stärker handelsrelationer.

Läs gärna mer på Truecommerce

Silver partners

Vi hjälper nordiska samhällen och företag att omvandla sina processer, applikationer och infrastruktur för ökad affärsflexibilitet, säkerhet och effektivitet. Varje företags transformationsresa har sitt unika sammanhang och behov där Tietoevry säkerställer kontrollen över både teknik och data.

Din partner för att modernisera ditt digitala landskap!

Meridion grundades 2005 och har sedan start haft visionen att arbeta på kundens sida och verka som en länk mellan management och IT-konsulter. Vår verksamhet bygger på att stärka er konkurrenskraft och vi arbetar främst med ERP applikationen Infor – M3 och Business Intelligence & Data Integrations applikationen Qlik. Vi utgår från Göteborg, Anderstorp & Kalmar.

Läs gärna mer på Meridion

Swedwise erbjuder vi mjukvarulicenser, konsultation, utveckling och support. Men det vi egentligen gör är att spara tid och energi. Att automatisera ger er möjlighet att fokusera på det värdefulla i er verksamhet. Förenkla vardagen och skapa tid för det goda. Logiq är en partner på mässan och är en nordisk ledande VAN-operatör för utväxling av handelsdokument mellan företag. Vi erbjuder fullt stöd och utbyte av dokument i ”Purchase-to-pay” och ”Order-to-cash”. Vi strävar ständigt efter att öka värdet för våra kunder.

Läs gärna mer på Swedwise

Brons & övriga partners

RamBase är ett komplett 100% molnbaserat affärssystem för tillverkande och distribuerande företag.
Ni kommer aldrig mer att behöva uppgradera ert affärssystem eftersom vi bara har en version, och den uppdateras löpande i bakgrunden. Vi är alltid online!
Med vårt öppna API är det enkelt att integrera mot andra system eller AI. Processerna i RamBase är redan förberedda, men fortfarande anpassningsbara, vilket medför till en kortare, billigare och smidigare implementation.

Läs gärna mer på Rambase

Helhetslösningen för tillverkande företag
Tillsammans erbjuder Prosmart och UCS One Economy lösningar anpassade för tillverkande företag inom branscher såsom trä, metall, industri och livsmedel. Vår kombination av teknik och kompetens ger dig möjlighet att öka företagets effektivitet, produktivitet och konkurrenskraft. Prosmarts skräddarsydda affärssystem i symbios med UCS One Economys.

Läs gärna mer på Prosmart

One Econumy
datakraftlogo

Sedan 1990 har vårt främsta mål varit att skapa långsiktiga och nära samarbeten med våra kunder genom att agera som en extern IT-avdelning med fokus på affärssystemet Pyramid. Vi erbjuder en helhet av tjänster kring Pyramid, inklusive implementering, underhåll och support. Med vårt eget datacenter i Gnosjö kan vi tillhandahålla pålitlig drift av Pyramid och även erbjuda traditionella IT-lösningar. Vi är dedikerade till att hjälpa våra kunder med allt som rör Pyramid och att leverera en högkvalitativ service.

Läs gärna mer på Datakraft

IMI_logo_SCS_blue (2)

IMI Supply Chain Solutions är en ledande mjukvaruleverantör inom hållbar logistik, order- och lagerhantering. IMI förstår behoven hos snabbväxande företag och erbjuder helhetslösningar som effektiviserar och automatiserar lagerhantering och transportadministration av snabbrörliga varor nationellt och internationellt. Några av marknadens mest framstående retail- och ehandelsbolag såsom Aim’n, Twistshake och Granada nyttjar IMI’s molnbaserade mjukvara för att maximera sin logistik och därigenom nå nya höjder.

Läs gärna mer på IMI Supply Chain Solutions

Navcite-logotype-blue

Navcite är en affärssystemsleverantör med lång erfarenhet att implementera Infor M3 och Microsoft Business Central hos tillverkande och distribuerande företag. Vi arbetar i nära och långsiktig relation med våra kunder, där fokus är att kontinuerligt effektivisera och automatisera olika typer av processer, både interna och externa. Navcite erbjuder ett helhets åtagande från implementering, utveckling, förvaltning och support. 

Läs gärna mer på navcite

Addovation

Addovation – Din långsiktiga ERP-partner
Vi är ett nordiskt IT-tjänsteföretag som levererar affärslösningar i affärssystemet Oracle NetSuite. Vi har lång erfarenhet av affärsprocesser och har expertkunskap inom bland annat ekonomi, tillverkning, logistik/WMS och automatiseringar. Oracle NetSuite är det världsledande molnbaserade affärssystemet med fler än 36 000 kunder globalt. Med stöd för global verksamhet, alla dina nyckelprocesser, hög tillgänglighet, två årliga kostnadsfria automatiska uppgraderingar, hög användarvänlighet och stor flexibilitet så väljer allt fler företag Oracle NetSuite.

Läs gärna mer på Addovation

systemstod

Vårt uppdrag och drivkraft är att göra utveckling av affärssystem till en tillgång, inte en belastning. Genom relationer med kunder och kollegor som baseras på ärlighet, frigör vi kundernas tid, skapar trygghet och gör allas vardag bättre.
Med erfarenhet från +1000 projekt inom affärssystem (Jeeves ERP, Sage X3, Visma.net och HansaWorld) får du i Systemstöd en erfaren och ärlig samarbetspartner.

Läs mer om affärssystem från Systemstöd här

Roima Intelligence är ett snabbväxande mjukvaru- och tjänsteföretag med fokus på tillverknings- och logistiksektorn.
Genom våra integrerade lösningar optimerar tillverknings- och supply chain-processerna och ökar effektiviteten och motståndskraften.
Med vår produktportfölj av MES-, WMS-, PLM-, ERP och eCommerce system, gör vi tillverkningsprocesserna mer effektiva, förbättrar produktkvaliteten,
digitaliserar försäljningen och driver innovation genom hela leveranskedjan.

Läs mer om Roima här

IFS 2022

.