Utställare

Huvudsponsor

Oberoende experter - Affärssystem

Industrilogistik AB erbjuder tjänster inom rådgivning, upphandling och projektledning till företag som står inför ett affärsystemsbyte eller större versionslyft. Sedan 1999 har Industrilogistik medverkat i flera hundra affärssystems- och förbättringsprojekt mot tillverkande-, distribuerande-, service-, projekt-, bygg- och entrprenadsföretag. Våra kunder är allt i från mindre familjeföretag till större börsbolag.
Våra verksamhetskonsulter är mycket väl insatta i affärssystemsmarknaden. Industrilogistik erbjuder oberoende rådgivning dvs vi säljer ingen programvara utan erbjuder rådgivningstjänster och arbetar med alla parter på systemmarknaden.

Platina partners

CGI är ett av världens största konsultföretag inom IT- och affärsverksamhet. Vi tror på närhet till våra kunder och finns därför på ca 30 orter i Sverige. Inom affärssystem är vi partner till SAP, Microsoft, Infor M3 och även IFS. För mer information, se Affärssystem | CGI Sverige

 

Cepheo hjälper organisationer att anpassa sig och lyckas i en föränderlig värld. Vi finns i hela Norden och har flera decenniers erfarenhet av att implementera och utveckla branschspecifika lösningar baserade på Microsoft-plattformen. Vi hjälper våra kunder att använda teknik och data för att fatta mer välgrundade beslut, optimera den dagliga verksamheten och ta fram det bästa i sina medarbetare. För mer information besök cepheo.se

Läs gärna mer på cepheo.se

Guld partners

På Monitor utvecklar vi affärssystemet Monitor G5. Vi står även själva för försäljning, utbildning och support. G5 är ett komplett affärssystem, optimerat för tillverkning. Vi har närmare 50 års erfarenhet av tillverkande industri, och är marknadsledande i Sverige. Vår utveckling sker i nära samarbete med våra kunder. Därför är Monitor G5 både användarvänligt och kostnadseffektivt.Vi finns representerade i ett tiotal länder, och har över 5 000 kunder globalt.

.

Brightcom ny

Text kommer inom kort

Läs gärna mer på Brightcom

Tyringe_new

.

.

Silver partners

Text kommer inom kort

Läs gärna mer på tietoevry

Text kommer inom kort

Läs gärna mer på Meridion

Text kommer inom kort

Läs gärna mer på Swedwise

.

.

Brons & övriga partners

Text kommer inom kort

Läs gärna mer på Rambase

Text kommer inom kort

Läs gärna mer på Prosmart

One Econumy
datakraftlogo

Text kommer inom kort

Läs gärna mer på Datakraft

IFS 2022

.